fbpx

Overige diensten

Hashtag analyse

Haalt u niet het gewenste resultaat met uw hashtags? Laat ons een hashtag analyse doen!

Social media platformen hebben een enorm bereik. Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers per jaar. Om de juiste doelgroep te bereiken, dient u gebruik te maken van de juiste hashtags. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke hashtags het beste werken. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen!

Met een hashtag analyse bepalen wij wat de beste hashtags zijn binnen uw branche. Wij stellen een overzicht op van de juiste hashtags, zodat u deze kan gebruiken.

Ontvang meer dan 100 branche gerelateerde hashtags en een handleiding voor het gebruik van de hashtags. De investering voor deze analyse bedraagt €99,-. Dit zijn eenmalige kosten. De analyse kan in principe jaren gebruikt worden.

Social media strategie

Weet u niet hoe u social media het beste kan inzetten voor uw onderneming? Wij zetten voor u een strategie op!

Een Social media strategie beschrijft uw Social media doelstellingen en wat ervoor nodig is om deze te halen. U kunt het vergelijken met een bedrijfsplan opstellen bij het beginnen van een bedrijf. Het is nodig om doelstellingen te kunnen behalen.

Een goede Social media strategie draagt bij aan verhoging van zichtbaarheid, leads en omzet. MySocials kan voor u een Social media strategie opzetten!

Wij stellen een uitgebreide strategie op en bespreken die persoonlijk met u! We leggen uit wat we hebben gedaan en hoe u Social media verder kunt uitbouwen. De investering voor de Social media strategie + persoonlijke meeting bedraagt €199,-.

1 op 1 coaching

Wilt u social media beheer niet uit handen geven, maar kunt u wel advies gebruiken? Dan is 1 op 1 coaching perfect voor u!

1 op 1 coaching is persoonlijke begeleiding, waarbij wij u advies geven over hoe u social media effectiever kunt inzetten voor uw bedrijf. Wij helpen bij het opstellen van een social media plan, het opstellen van aansprekende content en het optimaliseren van social media kanalen, zoals het gebruik van hashtags en advertenties.