fbpx

Social media beheer

Social media is dezer dagen niet meer weg te denken. Miljarden mensen maken dagelijks gebruik van alle verschillende platformen van Social media. Social media marketing omvat alle vormen van marketing via Social media. Er zijn veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan advertenties op Facebook of korte video’s op Tiktok. Voor ondernemers biedt Social media dagelijks kansen tot het promoten van hun product of dienst. Het kan echter lastig zijn om jouw social media accounts effectief te beheren en ervoor te zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt. Daarom kunt u bij ons uw social media uitbesteden.

Wat is social media beheer?

Ons team van social media experts werkt nauw samen met jou om een duidelijke strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf en doelgroep. We zorgen ervoor dat jouw social media kanalen consistent worden bijgehouden, met regelmatige berichten en updates die zijn afgestemd op de behoeften van jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat jouw merk en producten op de juiste manier worden gepresenteerd op social media en dat jouw doelgroep op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Ons social media beheer omvat ook het monitoren en reageren op reacties en vragen van jouw volgers, waardoor jouw bedrijf een persoonlijke en betrokken uitstraling krijgt op social media. We zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt vertegenwoordigd op social media en dat je op de hoogte blijft van alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van social media marketing.

Met ons professioneel social media beheer hoef jij je geen zorgen te maken over het beheren van jouw social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat jouw social media strategie aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt vertegenwoordigd op social media. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw social media beheer kunnen verbeteren en laten groeien.

Hieronder bieden wij een aantal basispakketten aan. Natuurlijk kunnen deze social media beheer pakketten ook naar uw wensen worden aangepast.

Pakket 1

2 posts per week
2 stories per week
Copywriting
2 uur interactie
Beheer van 1 kanaal

Totale investering per maand: €349,-*

Pakket 2

3 posts per week
3 stories per week
Copywriting
2 uur interactie
Beheer van 1 kanaal

Totale investering per maand: €495,-*

Pakket 3

3 posts per week
3 stories per week
Copywriting
3 uur interactie
Beheer van 2 kanalen

Totale investering per maand: €649,-*

* Om het social media beheer zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, maken wij een social media strategie en een hashtag analyse voor jouw onderneming. Hiervoor brengen wij enkel de eerste maand €150,- in rekening.

Waarom is social media belangrijk voor uw bedrijf?

Social media is tegenwoordig een belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategie van bedrijven. Hieronder zijn enkele redenen waarom social media belangrijk is voor uw bedrijf:

1. Vergroting van de naamsbekendheid: Social media stelt bedrijven in staat om hun merk te promoten en hun naamsbekendheid te vergroten.

2. Klantenbinding: Social media is een geweldige manier om in contact te komen en te blijven met klanten. Door te reageren op vragen, klachten en opmerkingen, kunnen bedrijven een persoonlijke en betrokken relatie opbouwen met hun klanten.

3. Genereren van leads: Social media kan ook helpen bij het genereren van nieuwe leads.

4. Verhoging van de omzet: Social media kan bijdragen aan een verhoging van de omzet.

5. Verbetering van de online reputatie: Social media biedt bedrijven de mogelijkheid om hun online reputatie te verbeteren. Door regelmatige en positieve posts, kunnen bedrijven zich onderscheiden als klantvriendelijke en betrouwbare bedrijven. Dit kan bijdragen aan een verbeterde klanttevredenheid en een positieve beeldvorming.

Kortom, social media is een belangrijk middel voor uw bedrijf om uw doelen te bereiken. Het biedt mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten, klanten te binden, leads te genereren, de omzet te verhogen en de online reputatie te verbeteren.

Onze werkwijze

Hoe gaan we aan de slag met social media beheer?

KENNISMAKINGSGESPREK

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek, waarin wij uitgebreid uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen en bepalen we hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Wij stellen een uitgebreide strategie op en bespreken die persoonlijk met u. In deze strategie beschrijven we uw social media doelstellingen en wat ervoor nodig is om deze te halen.

CONTENT KALENDER MAKEN

Na het doornemen van de social media strategie gaan we aan de slag met de content kalender.

POSTEN EN GROEIEN!

Na goedkeuring van de content kalender gaan we posten en interactie uitvoeren met volgers. Mede door de consistentie, die wij verzorgen, zult u het aantal volgers en het bereik zien groeien.

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Aan het einde van elke maand maken wij een rapport voor u, waarin we resultaten opnemen en analyseren hoe we nog meer bereik kunnen behalen.

Meer informatie?

Vul het formulier hiernaast in en kom in contact!