fbpx

Veel gestelde vragen

Social media is de afgelopen jaren enorm gegroeid en wordt steeds populairder, zowel onder jongeren als onder ouderen. Hierdoor is de kans groot dat ook jouw doelgroep zich bevindt op één of meerdere social media platforms.

Wij verzorgen het beheer voor eigenlijk alle platforms.Wij richten ons voornamelijk op het beheer voor Instagram en Facebook, maar kunnen hiernaast ook Linkedin, Pinterest en Tiktok beheren.

Wij houden altijd rekening met de branding van uw bedrijf bij het maken van content en het plaatsen van posts. Aan het begin van onze samenwerking stellen wij precies vast wat uw doelen zijn en hoe u dit kunt gaan bereiken op social media.

Ja, als ondernemer blijf je betrokken bij het beheer. Wij hebben uw input nodig om te begrijpen wat uw bedrijf uniek maakt en welke doelen u wilt bereiken. Uw betrokkenheid is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw social media strategie past bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Verder zullen wij niets plaatsen zonder uw toestemming. We hebben regelmatig contact over hoe het gaat en over uw wensen.

Ja, wij bieden ook andere diensten aan. Zie onze overige diensten voor meer informatie.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op!